BEMUTATKOZÁS

A Konzol-Metál Kft. 2018 januárban kapta a nevét, előtte Gábos Levente egyéni vállalkozóként működött sikeresen az építőiparban. Eredményeinket olyan jelentős munkák átadásának köszönhetjük, melyeket kiváló minőségben a műszaki szempontokat figyelembe véve, színvonalasan valósítottunk meg. Ezzel letettük „névjegyünket”, megalapoztuk a pozíciónkat az építőiparon belül.

Működési területünk főként acélszerkezetek szerelése, és minden ami még az acéllal kapcsolatos. A megvalósított projektek tükrözik cégünk minőségi és pénzügyi versenyképességét.
Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, a határidők pontos betartása, és a hatékony, rugalmas munkavégzés. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen. Ügyfeleink bizalmát szaktanácsadással és versenyképes árakkal is igyekszünk elnyerni.

Magas színvonalú munkánk, tudásunk és tehetségünk bizonyítéka az a tény, hogy cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődünk, és nyereségesen működünk. A gazdasági és műszaki vezetés a tulajdonos személyes közreműködésével történik, aki az építőipar területén szerzett teljes körű szakmai, illetve vállalkozói tapasztalatot, amelyet a mindennapi munkája során kamatoztatja. Kollégáink szakmai felkészültsége, lehetővé teszi, hogy minden alkalommal a szerződésben rögzített határidőre gyors, és színvonalas munkát végezzünk.

Eddigi tevékenységünk eredményességét megtekinthetik a referenciamunkáinkon keresztül itt, a weboldalunkon.

Gábos Levente ügyvezető 

+36 20 224 8483